...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music Mix by Bea

Kultura

Nedeljni vodič od 31. jula do 6. avgusta

31.07.2017.

Tokom nedelje Brod Teatar, za vikend mnogo više događaja...

.

Utorak 1. avgust

Francuski filmski karavan na Brod Teatru: "Žeronimo" (2013). Režija: Toni Gatlif, Igraju: Selin Salet, David Miržija, Rašid Jus… Tokom vrelih avgustovskih dana, mlada profesorica Žeronimo pokušava da smanji tenziju i konflikte između mladih u kvartu Sen-Pjer. Situacija kulminira kada tinejdžerka turskog porekla, Nil Terzi, pobegne od ugovorenog braka kako bi pronašla mladog Roma, Liki Molinu, svog dragog. Poput ulja na vatri, njihovo bekstvo rasplamsava sukobe između već zavađenih grupa. Projekcija počinje u 21:00, ulaz slobodan.

Dani More je kontrabasista i druželjubivi prijatelj iz Izraela koji već godinama živi i deluje u Švajcarskoj. Na proputovanju je Balkanom i raduje se dolasku u Novi Sad. Postava Dani More, Dima Jakovljević i Lav Kovač prvi put će svirati zajedno na koncertu u domu B-612.

Sreda 2. avgust 

Predstava "Život je loto" na Brod Teatru"Život je loto" tragikomedija govori o događajima i nizu neverovatnih situacija kroz koje je prošla glavna junakinja Vera u poslednja 24 sata. Početak u 21:00, ulaz slobodan.

Četvrtak 3. avgust

Ciklus filmova Milorada Milinkovića na Brod Teatru. U 20:30 razgovor s rediteljem, od 21:00 projekcija filma "Mrtav ’ladan" domaće komedije iz 2002. godine, scenariste i režisera Milorada Milinkovića. Glavne uloge tumače Nenad Jezdić, Srđan Todorović, Mihajlo Bata Paskaljević i Nikola Đuričko. 

Petak 4. avgust

Brod Teatar: predstava "Tri gvineje", DKC "Majdan" iz Beograda. "Tri gvineje" jedno je od poslednjih dela Virdžinije Vulf. To je esej iz tri dela na temu rodne analize društvenih odnosa. Režija: Bojan Milosavljević, igraju: Milica Mitić, Andrijana Jovanović, Milica Aćimović, Elena Karanfilović učenice Filološke, Matematičke i Pete beogradske gimnazije. Trajanje predstave 45 minuta, plus 30 minuta razgovora sa publikom posle predstave. Početak u 21:00

Subota 5. avgust

Koncert benda Mutan Urban Dance Ansambl na Štrandu. Događaj koji se ne propušta. Početak u 20:00.

Intergalaktička kaznena ekspedicija pod imenom Stereo Banana nastupiće u letnjoj bašti Doma omladine Pančevo. Za dobar vajb pre i posle nastupa biće zadužen DJ RAID. Ulaz slobodan, početak u 21:30.

Koncert bendova Bite i CounterIgnition u Domu omladine Vršac. Početak u 22:00, a ulaz je slobodan.

Extra BASS Open Air održava se u Borisovom ateljeu na Petrovaradinskoj tvrđavi. Line up: M-Tech, Senzzor, Kick Kong, Double B. Ulaznice do ponoći 200 dinara, posle toga 300.

Posle više od godinu dana bend Gernika ponovo svira u Novom Sadu. Ovoga puta u domu B-612, početak u 21:00, ulaz slobodan.

Možda te još zanima:

.

Nedeljni vodič od 31. jula do 6. avgusta

"Špic" letnje sezone, vreme u kome su dešavanja na minimumu. Ipak i u takvom periodu pojavi se po neka žurka,…

.

Nedeljni vodič od 24. do 30. jula

Projekcije, koncerti, predavanja, jedna zanimljiva šetnja i noćni bazar. Sve to vas očekuje ove nedelje u Novom Sadu, Somboru, Subotici…

.

Nedeljni vodič od 1. do 7. jula

Malo Exita i još malo Exita!

.

Nedeljni vodič od 24. do 30. juna

Za kraj juna, od svega po malo! 

.

Nedeljni vodič od 8. do 14. aprila

Prolećno vreme iskoristite na najbolji mogući način!

.

Nedeljni vodič od 4. do 10. februara

Ove nedelje očekuje vas obeležavanje mnogobrojnih rođendana Boba Marlija, radionice i svirke...

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Za i protiv

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo