...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Kultura

Nedeljni vodič od 25. do 31. decembra

25.12.2017.

Prednovogodišnja atmosfera!

.

Četvrtak 28. decembar

Veliki Novogodišnji koncert "Broadway & Blockbusters" održava se u Novosadskoj Sinagogi. Nastupa Novosadski big bend, koji vas vodi kroz muziku velikih brodvejskih scena i holivudskih blokbastera. Gosti u programu su Jelena Gavrilović, Bojana Stamenov, Nevena Reljin i Dušan Svilar, uz goste iznenađenja. Prodaja ulaznica i informacije u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2/2, tel. 452 344), radnim danima od 8,00 do 14,00 časova, kao i dva sata pred početak koncerta na mestu održavanja programa. Cena ulaznice 700 dinara

Veče posvećeno legendarnom Lemiju Killmisteru (24. decembar 1945 - 28. decembar 2015) održava se u SKC Fabrici. Biće obeleženo nastupom Motörhead Tribute Banda u sastavu: Stavra Balaban - drums, Avram Balaban - rhythm guitar, Miloš Raša Rašović - lead guitar, Relja Škrbić - bass guitar & vocals. Ulaznice po ceni od 200 dinara u prodaji od 20 časova na ulazu SKC Fabrika.

Petak 29. decembar

Grupa Brkovi će u klubu Quarter održati ekskluzivan novogodišnji koncert na kom će sa svojom publikom svečano proslaviti doček Nove godine. Organizatori obaveštavaju da su prodate sve ulaznice za ovaj koncert, nema ih više u GIGS TIXu, a neće ih biti ni na ulazu u klub pa apeluju na sve one koji su zakasnili sa kupovinom da se ne smrzavaju uzaludno ispred kluba, jer nema pomoći.

Subota 30. decembar

U kafe knjižaru Bulevar books dolazi Dukat Stray, frontmen jednog od najkvalitetnijih indie bendova Stray Dogg. Dolazi sa aranžmanima koji su savršeni za kamerne i intimne prostore. Ovom svirkom nastavlja se koncept intimnih muzičkih performansa nazvanih "Svirka u knjižari". Svirka počinje u 21.30, a ulaz je kupovina vaučera u vrednosti od 200 din, koji se može iskoristiti za kupovinu knjige - račun se umanjuje za taj iznos.

Novogodišnji koncert Beogradske Filharmonije i maestra Alana Bjelinskog održava se u 20 časova na sceni "Jovan Đorđević" Srpskog narodnog pozorišta. Te večeri na programu će se naći hitovi najčuvenijih filmskih ostvarenja. Ulaznice u prodaji na biletarnici Srpskog narodnog pozorišta. Organizator koncerta je Muzička omladina Novog Sada.

Prednovogodišnji žur sa bendovima Tizzies i SNB u Omladinskom centru CK 13. Momci su obećali da će stići da se spreme ili da izađu na binu pa makar svirali i na plejbek, i da nadoknade to što su otkazali prošlogodišnji koncert. Ulaznica košta 250 dinara.

Britanski Kralj Rolera - Serum, stiže u Novi Sad, u klub The Qaurter. Biće to njegov prvi i ekskluzivni nastup u Srbiji, ujedno i veliko prednovogodišnje Šurenje kojim ova organizacija obeležava pet godina rada. Line up: Serum Dnb / Philly Blunt / Souped Up Records / V RECORDINGS; DROP SENSEI; Speaker Humpin / BIH; Friski B2B Bane. Hosted by M.C. Bo_JAH. Ulaznice u pretptodaji po ceni od 699 dinara, ograničeni VIP kontigent košta 1199 dinara i kupuju se putem Gigs tix prodajne mreže.

Nedelja 31. decembar

RE:Shape NYE 2018 novogodišnja žurka održava se u Studiju M. Postavu predvode jedan od najtvrđih repera sa ovih prostora Krešo Bengalka i začetnik avangarde u tehno muzici John Acquaviva, a prate ih Kristijan Molnar, Aleksandra Duende, CAKE Beats, SMT#nG, VRH, Dark Angel, Fat Gold & Pizzaboi. Ulaznice su u prodaji na GIGS TIX prodajnoj mreži po pretprodajnoj ceni od 990 dinara.

Fondacija "Novi Sad 2021" organizuje doček Nove godine na četiri lokacije u graduNa glavnom novosadskom trgu nastupiće velikani domaće i regionalne scene: Darko Rundek "Apocalypso Now" (Zagreb/Hrvatska), Plavi orkestar (Sarajevo/ Bosna i Hercegovina) i S.A.R.S. (Beograd/ Srbija).

Možda te još zanima:

.

Nedeljni vodič od 31. jula do 6. avgusta

"Špic" letnje sezone, vreme u kome su dešavanja na minimumu. Ipak i u takvom periodu pojavi se po neka žurka,…

.

Nedeljni vodič od 24. do 30. jula

Projekcije, koncerti, predavanja, jedna zanimljiva šetnja i noćni bazar. Sve to vas očekuje ove nedelje u Novom Sadu, Somboru, Subotici…

.

Nedeljni vodič od 1. do 7. jula

Malo Exita i još malo Exita!

.

Nedeljni vodič od 24. do 30. juna

Za kraj juna, od svega po malo! 

.

Nedeljni vodič od 8. do 14. aprila

Prolećno vreme iskoristite na najbolji mogući način!

.

Nedeljni vodič od 4. do 10. februara

Ove nedelje očekuje vas obeležavanje mnogobrojnih rođendana Boba Marlija, radionice i svirke...

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo