...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Kultura

Nedeljni vodič od 2. do 8. januara

01.01.2023.

S obzirom na to da je prošao doček i da se ove nedelje obeležava pravoslavni Božić, događaja nema mnogo. Našli smo, ipak, neke koje bi vredelo posetiti.

.

Četvrtak, 5. januar 

Žurka Gljivarenje je u KC Labu. Fatboy i Lycka su tu da vas razdrmaju uz funky, disco i old school house melodije. Upad je 100 dinara, a početak u 20 časova.

Petak, 6. januar 

Akustični koncert Saše Gagarina održava se u Radio cafeu. U pitanju je muzičar i pesnik iz grupe Sansara, a njihovu muziku možete pronaći na svim striming platformama. Karte u pretprodaji su 1.100 dinara, dok će na dan svirke iznositi 1.500. Početak je u 19 časova. 

Žurka Indieskretno je u Fridi. Puštaće se pretežno indie rock, post punk, synth pop, electro funk i new wave. Ulaz je slobodan, a početak je u 21 čas.

Subota, 7. januar 

Nikola Vranjković svira u klubu Mitraljez u Zrenjaninu. Nikola Vranjković jedan je od naših najoriginalnijih muzičara. Dve decenije bio je ključna figura grupe Block Out sa kojom je izdao četiri studijska i dva uživi albuma. Prvi samostalni album ,"Zaovdeilizaponeti" izdaje 2001. godine, kao i istomenu knjigu, a nakon raspada matičnog benda nastavlja sa uspešnom solo karijerom. Karte su 1.200 dinara u pretprodaji, a na dan koncerta iznosiće 1.400. Početak je u 22 časa.

Nedelja, 8. januar 

Događaj "Market nedeljem" održava se u Fabrici. Posle nedeljnog ručka dođite da pazarite, pevate, đuskate, pijuckate i uživate u Novogodišnjim radostima i ručnim radovima, nakitu, kozmetici, grnčariji, garderobi... Nedeljno popodne ispuniće zvuci francuskih pesama Kloklo Acoustic benda. Ulaz je slobodan, a početak je u 16 časova.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Nedeljni vodič od 15. do 21. aprila

Sredina aprila donosi događaje raznovrsnog i bogatog sadržaja, očekuju vas filmske projekcije, koncerti, žurke i stand up večeri.

.

Besplatna vakcina protiv HPV-a za studente od 19 do 26 godina

Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad obavestio je studente da će u toj ustanovi biti omogućena besplatna vakcinacija za…

.

Nedeljni vodič od 8. do 14. aprila

Ove nedelje u Novom Sadu vas očekuje dosta raznovrsnih događaja, od izložbi, kvizova i filmskih projekcija, do žurki, koncerata i…

.

Atheist Rap u subotu u Hali 2 Novosadskog sajma

Slavljenički koncert novosadske pank-rok grupe Atheist Rap biće održan u subotu 6. apruila u KC Hala 2 na Novosadskom sajmu.

.

Filozofski je slobodan dok su slobodni ljudi u njemu

Veliki broj studenata, profesora i građana okupio se danas ispred Rektorata novosadskog Univerziteta, na skupu podrške i javnom času o…

.

Nedeljni vodič od 1. do 7. aprila

Početak aprila ispunjen je interesantnim događajima, pa će svako moći da pronađe nešto po svom ukusu. Očekuju vas koncerti i…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo