...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Kultura

Love fest sa uzbudljivim dnevnim žurkama

13.07.2015.

Prvi put na Love festu biće organizovane i dnevne žurke na bazenu! Tokom četiri dana će od podneva do 18 sati di džejevi vrteti muziku, a organizavan je i propratni program u kojem ćete na uzbudljiv način moći da uživate. Žurke na bazenu se dodatno naplaćuju, pa je dnevna ulaznica 400 dinara, a za sva četiri dana je oko 1.000 - još uvek se čeka odluka organizatora.

.

Love fest će biti održan od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj banji, pa će najveća bina Fire stage ugostiti velika imena elektronske muzike poput Wankelmut, Fedde le Grand, Ame, Juan Atkins, Carlo Lio, Dubfire, Booka Shade, James Zabiela i mnoge druge. Energy bina je zadužena za više underground zvuk, pa će tu nastupiti Juju & Jordash, The Analogue Cops, Rivet, Interstellar Funk, Hunee, Fred P, dj Qu... Treća bina je namenjena onima koji vole tvrđi gitarski zvuk i hip hop, pa su neki od bendova koji će nastupiti Artan Lili, Eyesburn, Laibach, Marčelo, Elemental, Prti Bee Gee, Atheist Rap, Goblini, Hladno Pivo i drugi.

Pratite program O radija i možete osvojiti komplet karata za Love fest! Imamo ih gomilu!

"Oduvek smo veoma brinuli o scenografiji i estetici festivala i konačno smo shvatili kakve dnevne žurke želimo. Imamo mnogo toga uzbudljivog na umu, pa mislim da će bazen biti odličan warm up za festival, pošto prva žurka počinje dan pre festivala", rekla je za O radio Zlatana Pavlović iz organizacije Love festa.

Program festivala možete da pogledate ovde.

Mesta u kampu ima još oko 80, a hoteli su skoro svi bukirani, pa požurite sa rezervisanjem smeštaja. Na sajtu Love festa možete da nađete i kontakte u vezi sa smeštajem!

Karte za festival mogu da se poruče na kućnu adresu, a one trenutno koštaju 3.240 dinara. Jednodnevna karta je 1.300 dinara, a možete ih kupiti i u svim Eventim prodavnicama.

J.Ž. D.V.

Možda te još zanima:

.

Čarolija elektoronske muzike ovog petka na Sajmu

U petak 28. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma biće održan novi Green Love festival, drugi put ovog meseca. Nastupiće…

.

Letnji muzički festivali u Srbiji

Izvor: mmf.rs Nastavljamo sa pregledom letnjih muzičkih festivala koje vredi videti, a koji su većinom tokom korone bili na puzi.…

.

Prodaja ulaznica za Love fest počinje 4. februara

Prodaja prvih kompleta za Love fest po najnižoj ceni počinje 4. februara tačno u podne i traje samo do 20…

.

Tehno spektakl 30. novembra na Spensu

U petak, 30. novembra na SPENS-u će biti održan još jedan Green Love festival, a glavne zvezde su Reinier Zonneveld…

.

Dijana Knežević DEE: Muzika je bukvalno sve

Odmah po završetku svog seta na trećoj večeri Love fest-a, Dijana Knežević DEE, izdvojila je vreme da porazgovara sa našom…

.

Lovefest: 72 sata sreće, veselja, ljubavi i ekstaze!

Park u Vrnjačkoj banji tutnjao je do 7 sati, a onda je žurka premeštena na bazen! Tri dana neprestanog rejva,…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo