.
Trenutno
Lampica
 Novinari O radija
Kultura

Konkurs za Š.U.N.D. otvoren do 1. aprila

26.02.2015.

Š.U.N.D. (Šta Umetnost Nudi društvu) je grupa poznata po organizaciji međunarodnog umetničkog festivala Š.U.N.D.

.

   Konkurs za Međunarodni umetnički festival Š.U.N.D. - Šta umetnost nudi društvu, koji je otvoren 20. januara, trajaće do 1. aprila.

   Na konkurs se mogu prijaviti svi studenti diplomskih, postdiplomskih i doktorskih studija koji se bave likovnom, primenjenom ili multimedijalnom umetnošću.

   Moguće je konkurisati u sledećim kategorijama: slikarstvo, vajarstvo, grafika, keramika, fotografija, grafički dizajn, dizajn prostora, modni dizajn, dizajn kostima, video rad, instalacija, performans i samostalni predlog umetničkog projekta. Kandidati mogu konkurisati u više kategorija, sa maksimalno 3 rada po kategoriji.

   Radovi se šalju isključivo elektronskim putem, a obrazac prijave i više informacija o uslovima konkursa mogu se pronaći na zvaničnom sajtu.

   Š.U.N.D. (Šta Umetnost Nudi društvu) je grupa poznata po organizaciji međunarodnog umetničkog festivala Š.U.N.D.

   Festival se od 2010. održavao svake godine u maju u Beogradu, a od 2013. svoje izdanje ima i u Lisabonu. Š.U.N.D. je 2012. nagrađen Nagradom grada Beograda za rad u oblasti kulture i umetnosti.

   Pored organizacije festivala, grupa Š.U.N.D. priređuje izložbe u saradnji sa inostranim partnerima - Studio d’arte Cannaviello iz Milana, Fabrica Braco de Prata iz Lisabona, a kroz saradnju sa beogradskom kompanijom Executive Group predstavlja seriju izložbi posvećenih mladim umetnicima u sedištu Executive Group-a u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu.

M.L.

.
Mladi novosadski dramaturg i pisac Filip Grujić, dobitnik ovogodišnje nagrade na Sterijinom pozorju i autor romana "Bludni dani…
.
Treći seminar alternativnih politika koji nosi naziv "Ekološki aktivizam: mobilizacija, otpor i transformacija" biće održan u…
.
U nedelji pred nama, svega što poželite!
Program
Kalendar događaja
April 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
     
Anketa

Da li podržavate sve stroža pravila za dobijanje vozačke dozvole?