...
TRENUTNO17:00 - 18:00Rodnopravnost

Kultura / Knjiga

Kako da napravite uspešan startap

21.03.2016.

Više od 100.000 preduzetnika oslanja se na knjigu "Startup Owner's Manual" Stiva Blenka i Boba Dorfa, u kojoj postoje detaljno opisane instrukcije kako da se osnuje uspešan, skalabilan i profitabilan startap. Čak i američka Nacionalna naučna fondacija plaća hiljadama startapova kako bi pratili procese koji su opisani u toj knjizi, a oni se izučavaju i na univerzitetima u Stenfordu, Berkliju i Kolumbiji.

.

"To je odličan priručnik koji čitaoce provodi kroz customer discovery i customer validation faze. Knjiga je napisana tako da se ne čita od korice do korice, već se čitaju oni delovi koji su u tom trenutku čitaocima potrebni. Za one koje mrzi da čitaju knjigu, mogu da pronađu odličan onlajn kurs profesora Stiva Blenka koji se može naći na platformi Udacity 'How to build a startup'", kaže direktor Biznis inkubatora Đorđe Ćelić.

Knjiga koju su napisali Steve Blank i Bob Dorf pomoći će vam da izbegnete devet smrtnih grehova koji uništavaju mogućnost uspeha, koristite metodu razvoja usluga, odnosno komunikacije sa korisnicima, kako da identifikujete svoje kupce i zadržite ih. Knjigu možete da nađete u biblioteci Biznis inkubatora.

J.Ž.

Možda te još zanima:

.

Startap vikend u Subotici

Startap vikend u Subotici biće održan 21. i 22. oktobra u prostorijama InspiraHub-a. Ovo je šansa da otkrijete svoju inovativnu…

.

Raising Starts poziv za startape

Startapi u Srbiji mogu da konkurišu za novi krug podrške kroz Raising Starts program koji timovima i kompanijama u najranijim…

.

Postani deo nove startap generacije

Naučno tehnološki park Beograd u saradnji sa Poslovno tehnološkim inkubatorom tehničkih fakulteta organizuje novi studentski startap kamp ParkUP! 2023.

.

Otvoren novi poziv za startap program Raising Starts

Naučno-tehnološki park Beograd (NTP Beograd), uz podršku Vlade Švajcarske i u partnerstvu sa Naučno-tehnološkim parkom Niš (NTP Niš ) i…

.

Srbija do Hong Konga

Srpski tim programera u top 10 startapa na svetu

.

Startapuj se 2.0 u MSUV

Događaj Startapuj se 2.0 biće održan u četvrtak 28. marta u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, sa početkom u 19 časova.

  • 16:30 Tehnologija
  • 16:45 Tehnologija
  • 17:00 Rodnopravnost
  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:30 Album nedelje

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo