...
ORADIO UŽIVO

Kultura

Još dve žurke na koncertu Robija Vilijamsa

09.06.2015.

Koncert Robija Vilijamsa 17. juna se bliži, a organizatori najavljajuju nastupe Perpetuum Mobile pre, i Toma Novija posle koncerta, u okviru “Get exited" žurke.

.

Perpetuum Mobile su već nastupali kao pregrupa CeeLo Green-u i Jamiroquai-u. Oni će izvoditi najveće hitove ovogodišnjih izvođača  sa festivala Exit i Sea Dance kao što su Faithless, Emeli Sande, The Prodigy, Manu Chao, John Newman, Capital Cities, Milky Chance i Clean Bandit.  

Zabava se nastavlja i posle Robijevog koncerta, kada će nastupiti nemački izvođač, hitmejker i kultni voditelj MTV Dancefloor Chart emisije Tom Novy, sa kojim će izaći i grčki DJ George Tsilipakos.

Koncert Robija Vilijamsa počinje u 21.30 časova, a kako najavljuje pevačev menadžment, planirana set lista sa ovogodišnje turneje traje preko 100 minuta, sa 20 članova pratećeg benda. Specijalni gosti Exit Avantura Live, muzičkog zagrevanja za Robijev koncert na Ušću, biće i ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji Bojana Stamenov te finalisti regionalnog X Factora.

Nove ulaznice za tribine su u prodaji na blagajnama Eventima širom Srbije i regiona, po cenama za Parter B od 3.990 i Parter A od 4.990 dinara. Ulaznice za tribine koštaju 6.990 dinara, koliko košta i mesto u regularnom Fan Pitu, dok Gold Fan Pit u rasprodaji košta 8.990 dinara. VIP je podeljen u dve zone i ulaznica za VIP Lounge platformu sa barskim stolovima i klupskim ugođajem je 12.000, a mesto u Gold VIP separeima je 24.000 dinara i rezerviše se grupno za šest do 12 osoba.

N.Š.

 

Možda te još zanima:

.

Robi Vilijams zaveo Srbiju

Koncert nije koncert ako kiša ne pripreti da ga pokvari. No ovog puta je samo dosadnjikavo osvežavala užarene ženske mase,…

.

Short Reports u novom formatu kreću na turneju

Novosadski bend Short Reports započeo je novo poglavlje sa novom postavkom benda koju čine Nemanja Velimirović, vokal i gitara, i…

.

Nedeljni vodič od 15. do 21. aprila

Sredina aprila donosi događaje raznovrsnog i bogatog sadržaja, očekuju vas filmske projekcije, koncerti, žurke i stand up večeri.

.

Nedeljni vodič od 8. do 14. aprila

Ove nedelje u Novom Sadu vas očekuje dosta raznovrsnih događaja, od izložbi, kvizova i filmskih projekcija, do žurki, koncerata i…

.

Nedeljni vodič od 1. do 7. aprila

Početak aprila ispunjen je interesantnim događajima, pa će svako moći da pronađe nešto po svom ukusu. Očekuju vas koncerti i…

.

Nedeljni vodič od 25. do 31. marta

Poslednja nedelja marta donosi u Novi Sad veliki broj interesantnih događaja, među kojima je najviše koncerata.

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo