...
TRENUTNO13:30 - 13:45Pesma dana

Kultura

Humanitarni koncert studenata Akademije umetnosti

17.04.2018.

Studenti Akademije umetnosti u Novom Sadu, večeras organizuju humanitarni koncert za svog kolegu Nebojšu Đurića. Cilj ovog događaja je da sakupe novac Nebojši za klarinet.

.

Nebojša Đurić je student treće godine klarineta. On učestvuje u orkestarskim projektima AUNS, kao i na koncertima katedre za duvačke instrumente, klavirski praktikum i kompoziciju.

Međutim ono što mu predstavlja problem jeste to što nema svoj instrument. Upravo zbog toga njegove kolege su odlučile da organizuju humantitarni koncert kako bi skupili novac da mu kupe klarinet.

Koncert pod imenom "Nebojši za klarinet" počinje u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine u 19 časova, a ulaz je dobrovoljan prilog.

M.M.

Možda te još zanima:

.

Nedeljni vodič od 22. do 28. aprila

Poslednja nedelja aprila bogata je raznolikim događajima.

.

Short Reports u novom formatu kreću na turneju

Novosadski bend Short Reports započeo je novo poglavlje sa novom postavkom benda koju čine Nemanja Velimirović, vokal i gitara, i…

.

Nedeljni vodič od 15. do 21. aprila

Sredina aprila donosi događaje raznovrsnog i bogatog sadržaja, očekuju vas filmske projekcije, koncerti, žurke i stand up večeri.

.

Nedeljni vodič od 8. do 14. aprila

Ove nedelje u Novom Sadu vas očekuje dosta raznovrsnih događaja, od izložbi, kvizova i filmskih projekcija, do žurki, koncerata i…

.

Nedeljni vodič od 1. do 7. aprila

Početak aprila ispunjen je interesantnim događajima, pa će svako moći da pronađe nešto po svom ukusu. Očekuju vas koncerti i…

.

Nedeljni vodič od 25. do 31. marta

Poslednja nedelja marta donosi u Novi Sad veliki broj interesantnih događaja, među kojima je najviše koncerata.

  • 13:10 Vredi pročitati
  • 13:20 Tehnologija
  • 13:30 Pesma dana
  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Superoperater

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo