...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Kultura

Go Johny Go

17.02.2015.

    Iako je nedavno izjavio kako ne voli glumce koji pokušavaju da se bave muzikom ("nikada nećete čuti za bend Džonija Depa") zvezda "Pirata sa Kariba" oformio je supergrupu sa dvojicom rok legendi Alisom Kuperom i Džoom Perijem, gitaristom Aerosmita. 

.

   U bendu "Hollywood Vampires", popularni glumac će svirati ritam-gitaru, Peri će biti zadužen za solo deonice, a Kuper će pevati.

   Naziv benda pozajmljen je od supergrupe koju je Kuper osnovao 1970-ih u Los Anđelesu sa "braćom po čašici" Kitom Munom, Harijem Nilsonom, Džonom Lenonom i Ringom Starom.  Novi "Holivudski Vampiri" su već snimili spot sa bivšim Bitslom Polom Makartnijem i najavili nastup na jednom od najvećih svetskih muzičkih festivala koji se održava u Brazilu.

   Dep je nastupao s Kuperom više puta od kako su se upoznali na snimanju filma "Mračne Senke" Tima Bartona, u kom je Dep igrao vampira, a Kuper samog sebe. "Puno smo zajedno snimali u poslednje vreme. "On je zaista jako talentovan i kul tip", kazao je Kuper za časopis Roling Stoun. 

   Dep je 2012. pevao prateće vokale za pesmu "Freedom Fighter" grupe Aerosmit, koju je napisao Peri, a prošle godine sa istim bendom je izveo uživo numeru "Train Kept a Rollin".  Takođe je nastupao i sa Merilinom Mensonom, Vilijem Nelsonom i grupom Blek Kiz.

 J.M.

Možda te još zanima:

.

Da li ćemo gledati "Pirate sa Kariba" bez Džonija Depa?

Nakon što je Džoni Dep odbio honorar od 20 miliona dolara za povratak u „Pirate sa Kariba“ i nakon vesti…

.

Novi film Džonija Depa otvara Kanski festival

Novi film Džonija Depa "Žan di Bari" otvoriće ovogodišnji Filmski festival u Kanu, saopštili su organizatori.

.

Da li ćemo ponovo gledati Džonija Depa u "Piratima sa Kariba"?

Iako se povratak glumca u čuvenu franšizu do pre samo par meseci činio nemogućim, pregovori su trenutno u toku.

.

Džoni Dep i Al Paćino snimaju film o čuvenom slikaru Modiljaniju

Kako piše Holivud reporter, Džoni Dep i Al Paćino će producirati film o Amadeu Modiljaniju, čuvenom italijanskom slikaru koji je…

.

Biografski filmovi - novi holivudski trend

Možemo slobodno reći da su biografski filmovi obeležili filmsku godinu za nama - pored "Openhajmera" o čijem kvalitetu najbolje govori…

.

Vredi pročitati: "Marko Aurelije"

Dragana Okanović je psihološkinja i strastvena čitateljka koja rado razgovara o knjigama i daje preporuke za čitanje. Ovog puta, slušaocima…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo