.
Trenutno
O tome se priča
 Jelena Mijatović
Kultura

Go Johny Go

17.02.2015.

    Iako je nedavno izjavio kako ne voli glumce koji pokušavaju da se bave muzikom ("nikada nećete čuti za bend Džonija Depa") zvezda "Pirata sa Kariba" oformio je supergrupu sa dvojicom rok legendi Alisom Kuperom i Džoom Perijem, gitaristom Aerosmita. 

.

   U bendu "Hollywood Vampires", popularni glumac će svirati ritam-gitaru, Peri će biti zadužen za solo deonice, a Kuper će pevati.

   Naziv benda pozajmljen je od supergrupe koju je Kuper osnovao 1970-ih u Los Anđelesu sa "braćom po čašici" Kitom Munom, Harijem Nilsonom, Džonom Lenonom i Ringom Starom.  Novi "Holivudski Vampiri" su već snimili spot sa bivšim Bitslom Polom Makartnijem i najavili nastup na jednom od najvećih svetskih muzičkih festivala koji se održava u Brazilu.

   Dep je nastupao s Kuperom više puta od kako su se upoznali na snimanju filma "Mračne Senke" Tima Bartona, u kom je Dep igrao vampira, a Kuper samog sebe. "Puno smo zajedno snimali u poslednje vreme. "On je zaista jako talentovan i kul tip", kazao je Kuper za časopis Roling Stoun. 

   Dep je 2012. pevao prateće vokale za pesmu "Freedom Fighter" grupe Aerosmit, koju je napisao Peri, a prošle godine sa istim bendom je izveo uživo numeru "Train Kept a Rollin".  Takođe je nastupao i sa Merilinom Mensonom, Vilijem Nelsonom i grupom Blek Kiz.

 J.M.

.
Deo produkcijskog dua Tapan, Nebojša Bogdanović (Schwabe) za ovu nedelju nam je preporučio "Blizanačku trilogiju" Agote Kristof.…
.
Ništa lepše od letnjih događaja pod vedrim nebom, ali i onih na zatvorenom, u klimatizovanom prostoru!
.
Tokom Gradić festa, od 28. do 30. avgusta, biće održan Producentski forum koji će na tribinama i radionicama okupiti eksperte…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?