.
Trenutno
O tome se priča
 Jelena Mijatović
Kultura / Film

Prijavite se na Filmski front

27.06.2018.

Prijave za slanje filmova na međunarodni festival kratkometražnog filma Filmski front trajaće do 15. avgusta. 

.

Uslovi za slanje filmova su da je maksimalna dužina filma 30 minuta, kao i da mora biti produciran tokom ove ili prošle godine. Na konkurs se mogu slati eksperimentalni, igrani, animirani i dokumentarni filmovi. 

Filmski front se ovog oktobra održava po 16. put i prema rečima direktorke Festivala Nine Latinović propozicije konkursa se nisu menjala u odnosu na prošlu godinu, jer je važno zadržavanje integriteta programa koji je publika zavolela. 

"Zvanične selekcije glavnog programa ne menjamo, a u prateći program uvodimo novitete. Prošle godine prikazivali smo horor filmove u ponoć, a ove godine planiramo matine animiranog filma za decu, kao i filmske radionice. Takođe, ove godine uvodimo još jedan dan, pa će festival trajati do nedelje", najavljuje Nina.

Za više informacija o prijavljivanju filmova posetite zvaničan sajt festivala. Filmovi se mogu prijaviti u jednu od dve zvanične selekcije: Srbija/region i Međunarodna selekcija.

.
U okviru strip izložbe ''Ona se budi/ BD égalité", u medijateci Francuskog instituta možete pratiti i ciklus projekcija ''Strip…
.
Ove nedelje očekuje vas obeležavanje mnogobrojnih rođendana Boba Marlija, radionice i svirke...
.
Ciklus projekcija ''Strip na filmu/ BD au Cinéma'' biće održan u medijateci Francuskog instituta, u okviru strip izložbe ''Ona…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Na šta posebno obraćate pažnju na deklaracijama hrane i pića?