.
Trenutno
Sajt dana
 Novinari O radija
Kultura / Film

Cinema city i u Limanskom parku

15.05.2015.

Internacionalni filmski festival Cinema City biće održan osmi put od 29. juna do 5. jula u Novom Sadu, ove godine na novoj lokaciji - u novoj kreativnoj četvrti koju čine Kineska četvrt i Limanski park pod sloganom "Na pravom mestu u pravo vreme".

.

Kao i prethodnih godina, posetioci će uživati u bogatom programskom sadržaju posvećenom pre svega mladoj, filmskoj i muzičkoj sceni. Publiku očekuje beskompromisni i uzbudljiv program koji u fokus stavlja mlade filmske stvaraoce.

Cinema City je koncipiran kroz tri programske celine - CC Film, CC Music i CC Pro kroz koje će posetioci moći premijerno da pogledaju ostvarenja mladih filmskih autora, da se podsete prvih remek dela kultnih reditelja današnjice, kao i da uživaju u promociji novog alternativnog zvuka mladih domaćih i regionalnih bendova.

Jedinstvena lokacija, revitalizovane industrijske zone pretvorene u kreativni kvart, nudi publici dostupnost svih sadržaja na jednom mestu, a publika će uživati u omiljenim bioskopima na otvorenom.

Posetioci će moći i da pogledaju izložbe primenjenih umetnika, uvere se u veštine rezidencijalnih skejtera, uživaju u pikniku na travi, opuste se u lounge barovima, food zoni i uživaju u brojnim drugim sadržajima.

.
Nova regionalna kantautorska scena se u poslednjih nekoliko godina pokazala kao vrlo kvalitetno tlo za muzičko stvaralaštvo. Ispostavilo…
.
Najbolji start jednog Spajdermen filma!
.
Otvoren je konkurs za deseto izdanje Međunarodnog festivala kratkog, nezavisnog i "uradi-sam" filma MikroFAF, koji ove godine nosi…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?