...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Kultura

Elemental 23. decembra u Božidarcu

18.12.2014.

Festival "Mesec ljudskih prava" završiće se koncertom benda Elemental, u utorak 23. decembra u beogradskom Centru za kulturu "Božidarac".

Foto: Aleksandar Zec

.

Prema najavi organizatora, program će početi u 19.00 kada će biti održana debata na temu položaja omladine u regionu, uz razmenu iskustava mladih iz Srbije i Hrvatske, a u kojoj će učestvovati i Marko Šelić Marčelo, dok će u 20 časova u koncertnoj sali početi koncert grupe Elemental i White City Massive.

Ulaznice za koncert neće biti u slobodnoj prodaji, već će biti podeljene putem facebook strana Youth Initiative for Human Rights i Festival "Vračar Rocks".

Festival "Mesec ljudskih prava" sprovodi se u okviru projekta Europe Equals Equality koji su podržali IPA fondovi Evropske unije i deo je programa Prekogranične saradnje Srbije i Hrvatske.

Cilj projekta je povezivanje mladih ljudi iz osam pograničnih gradova ove dve zemlje, odnosno, mladih iz Subotice, Apatina, Bačke Palanke i Šida u Srbiji, kao i Vukovara, Osijeka, Pakraca i Slavonskog Broda u Hrvatskoj, kroz otvaranje problematičnih pitanja za oba društva. 

Možda te još zanima:

.

Remi: U redu je da kažeš "nisam dobro"

Vreme pandemije je nešto na šta ne možemo da utičemo, ali nas to ne sprečava da se izrazimo, budemo kreativni…

.

Vredi pročitati: Kintsugi Tijela

Nekako se uvek čini da leti pročitamo najviše knjiga. Možda i zbog viška vremena koje volimo da utrošimo u neko…

.

Remi: Stvaranje muzike je predivan proces

Prvo veče exit festivala na Fusion binu stao je hrvatski bend Elemental. Na prepunom stejdžu Remi i ekipa shvatili su…

.

O radio na Exit-u: Dan prvi

Prvo veče Exit festivala je pored vatrometa, otvaranja kapija, muzičara koji su otvorili neku od bina, obeležio i lajv program…

.

Marčelo: Provod 2u1

Prethodnih godinu dana Marko Šelić Marčelo prelazio je region uzduž i popreko promovišući album Napet Šou, peto i najuspešnije izdanje…

.

Marčelo i Elemental@Hala sportova Beograd

Prethodnih godinu dana Marko Šelić Marčelo prelazio je region uzduž i popreko promovišući album "Napet šou", svoje peto i najuspešnije…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo