...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Šta nakon studija?

07.05.2018.

Studentski sajam stručnog usavršavanja biće održan u utorak i sredu 8. i 9. maja od 10 do 16 časova na Prirodno-matematičkom fakultetu.

.

Studenti će na sajmu moći da se informišu o tome gde mogu da primene stečeno znanje tokom studiranja, kao i da kroz razgovor sa predstavnicima organizacija vide kako njihova struka izgleda u firmama.

Imaće priliku da dobiju savete i usmerenja što se tiče njihove karijere i odgovora na pitanje "Šta nakon studija?", ali i da usavrše svoje komunikacione sposobnosti.

Studentski sajam stručnog usavršavanja organizuje se treći put, a predstavlja projekat Saveza studenata u saradnji sa Studentskim parlamentom Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu.

Ideja je informisanje i podizanje nivoa svesti studenata o važnosti ličnog rasta i usavršavanja, sticanja novih iskustava, znanja i širih pogleda na buduće profesije, kao i pravljenja prvih karijernih koraka.

J. G. 

Možda te još zanima:

.

Atheist Rap u subotu u Hali 2 Novosadskog sajma

Slavljenički koncert novosadske pank-rok grupe Atheist Rap biće održan u subotu 6. apruila u KC Hala 2 na Novosadskom sajmu.

.

Sajam zapošljavanja u Novom Sadu

Exiem sajam zapošljavanja će biti održan na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, 2. i 3. aprila. Samo neke od…

.

Sajam obrazovanja u Beogradu

Sajam EduFair biće održan 10. marta u Beogradu u hotel Metropol. U vremenu u kome tehnologija munjevito napreduje, pa time menja…

.

Bogat koncertni program u Hali 2

U narednih par meseci, u Hali 2 Novosadskog sajma biće održano nekoliko vrlo zanimljivih koncerata namenjenih žanrovski veoma različitoj publici.

.

KONTEH - Sajam poslovnih mogućnosti

Udruženje studenata elektrotehnike EESTEC LC Novi Sad organizuje KONTEH - Sajam poslovnih mogućnosti. Ove godine sajam će biti održan u…

.

Atheist Rap slavi 35 godina rada koncertom u Hali 2

Legendardni novosadski bend Atheist Rap obeležiće 6. aprila sledeće godine 35 godina aktivnog sviranja koncertom u Hali 2 Novosadskog sajma. 

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo