...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Društvo

Program za mlade žene mentorke

07.10.2015.

Konkurs za mlade žene koje žele da se uključe u program „Podeli svoje znanje - postani mentorka", otvoren je do 30. novembra, a prijave mogu podneti isključivo punoletne mlade žene sa teritorije Srbije, sa minimum šest meseci relevantnog profesionalnog iskustva ili društvenog angažmana (volontiranje, stažiranje, radni odnos i drugo).

.

Ovaj program raspisali su ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu, Organizacija za evropsku bezbednost (OEBS) i Evropski pokret u Srbiji i to šestu godinu za redom.

Cilj programa je ekonomsko i profesionalno osnaživanje žena kroz razmenu iskustava i znanja između stručnih liderki iz različitih profesija i mlađih žena sa sličnim interesovanjima i željom da budu uspešne u svojim oblastima.

Kako se navodi u najavi konkursa, ideja je da se doprinese stvaranju prilika za ove žene da unaprede svoj put u karijeri sa namerom da postignu pozitivan pomak i postave zdrave osnove za buduću dugoročnu saradnju. Posebnu podršku program pruža mladim preduzetnicama u poljoprivredi i Romkinjama.

Više informacija o programu "Podeli svoje znanje - postani mentorka" može se pronaći na sajtu Evorpskog pokreta u Srbiji.

Za prijavu je potrebno pripremiti fotokopije sertifikata, diploma i potvrde učešća koje mogu potvrditi neformalno obrazovanje, potvrdu o zaposlenju ili angažovanju (od organizacije ili preduzeća gde je kandidatkinja zaposlena), kao i biografiju u posebnom formularu. Svi obrasci mogu se pronaći ovde.

Dokumentaciju treba dostaviti isključivo poštom, na adresu: Za konkurs "Podeli svoje znanje postani mentorka", Evropski pokret u Srbiji, Kralja Milana 31/II, 11000 Beograd.

Možda te još zanima:

.

Program plaćene prakse za studente novinarstva

Slavko Ćuruvija fondacija poziva studente i studentkinje novinarstva da se prijave za Program plaćene studentske prakse "Denis Kolundžija" u partnerskim…

.

Konkurs za studentsko Bijenale scenskog dizajna

Bijenale scenskog dizajna poziva studente ili grupe studenata svih nivoa studija iz Srbije i regiona da konkurišu radovima nastalim u…

.

Konkurs za program #Zeleneideje

Trag fondacija je otvorila konkurs programa Foruma za zelene ideje, a namenjen je udruženim građanima koji žele da primenjuju uspešne poslovne…

.

Konkurs za Femiksetu

Femix kolektiv otvorio je konkurs za dvanaesto izdanje kompilacije Femikseta, na koji možete da se prijavite do 21. aprila.   

.

Volonteri prirodi po meri

Mladi istraživači Srbije otvaraju konkurs za nagradu “Volonteri prirodi po meri“. Godišnja nagrada za volontere u zaštiti prirode ima za cilj…

.

Konkurs za najbolje studentske radove

Univerzitet u Beogradu je raspisao Konkurs za najbolji naučno-istraživački i stručni rad studenata u 2023. godini.

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Superoperater
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo