...
TRENUTNO11:00 - 12:00Y2K

Društvo / Obrazovanje

Sajam zapošljavanja u Novom Sadu

23.04.2015.

U Novom Sadu u 10 časova počeo je 16. Sajam zapošljavanja na kome učestvovuje 67 poslodavaca koji su prijavili 423 slobodnih radnih mesta, najavljeno je iz Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje u Novom Sadu. Sajam je otvoren do 15 časova u Zapadnom holu SPENS-a.

.

Slobodna mesta se nude u ekonomskoj, komercijalnoj, trgovačkoj, pravnoj, turističkoj, ugostiteljskoj, mašinskoj, elektrotehničkoj, građevinskoj, grafičkoj i medicinskoj struci.

Priliku da pronađu posao imaće i informatičari, defektolozi, psiholozi, socijalni radnici, nastavni kadar za osnovnu školu, vaspitači, poznavaoci nemačkog, holandskog, danskog i švedskog jezika, menadžeri, administrativni radnici, savetnici u osiguranju, radnici u obezbeđenju, farmaceutski tehničari, moleri, stolari, mesari, poslastičari, kuvari i pekari, frizeri, krojači, tapetari, magacioneri, vozači, higijeničari i pomoćni radnici u proizvodnji.

Poslodavci su istakli i slobodna radna mesta za osobe sa invaliditetom - operater na računaru, grafički dizajner, šivač, krojač, moler, obućar, radnik obezbeđenja i radnik za administrativno-knjigovodstvene poslove.

Posetioci će biti informisani o uslugama Nacionalne službe za zapošljavanje kroz neposrednu komunikaciju na štandu Filijale Novi Sad NSZ i putem informativnog materijala. Poželjno je da kandidati ponesu više primeraka radne biografije.

Izvor: RTV

 

Možda te još zanima:

.

Atheist Rap u subotu u Hali 2 Novosadskog sajma

Slavljenički koncert novosadske pank-rok grupe Atheist Rap biće održan u subotu 6. apruila u KC Hala 2 na Novosadskom sajmu.

.

Sajam zapošljavanja u Novom Sadu

Exiem sajam zapošljavanja će biti održan na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, 2. i 3. aprila. Samo neke od…

.

Sajam obrazovanja u Beogradu

Sajam EduFair biće održan 10. marta u Beogradu u hotel Metropol. U vremenu u kome tehnologija munjevito napreduje, pa time menja…

.

Bogat koncertni program u Hali 2

U narednih par meseci, u Hali 2 Novosadskog sajma biće održano nekoliko vrlo zanimljivih koncerata namenjenih žanrovski veoma različitoj publici.

.

KONTEH - Sajam poslovnih mogućnosti

Udruženje studenata elektrotehnike EESTEC LC Novi Sad organizuje KONTEH - Sajam poslovnih mogućnosti. Ove godine sajam će biti održan u…

.

Atheist Rap slavi 35 godina rada koncertom u Hali 2

Legendardni novosadski bend Atheist Rap obeležiće 6. aprila sledeće godine 35 godina aktivnog sviranja koncertom u Hali 2 Novosadskog sajma. 

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Za i protiv
  • 13:00 RetroTips

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo