...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Radionice u Novom Bečeju: Kako lakše do posla

25.09.2015.

Udruženje građana "Tako kul" u saradnji sa "Bečejskim udruženjem mladih" i Opštim udruženjem preduzetnika, u okviru projekta "Jednaka šansa za sve mlade 2", u Novom Bečeju organizuju tri radionice za mlade od 15 do 30 godina - dve na mađarskom i jednu dvojezičnu (na srpskom i mađarskom jeziku).

.

U ponedeljak 28. septembra u 11 časova biće održana radionica na mađarskom jeziku "Asertivna poslovna komunikacija i javni nastup".

U subotu 3. oktobra, sa početkom u 10 časova, biće održana dvojezična radionica "Izrada biznis plana". Svi koji uspešno savladaju program ove radionice, dobiće potvrdu da su prošli obuku, a koju mogu priložiti prilikom konkurisanja za subvencije za samozapošljavanje kod Nacionalne službe za zapošljavanje.

Poslednja u nizu, radionica "Aktivno traženje posla", biće realizovana u ponedeljak 5. oktobra sa početkom u 11 časova. Ova radionica će biti na mađarskom jeziku.

Radionice su namenjene prvenstveno mladima starosti od 15 do 30 godina, a broj mesta je ograničen.

Zainteresovani mogu da se prijave putem mejla kzmnb@novibecej.rs. U naslovu treba navesti naziv radionice, a u mejlu dostaviti ime i prezime, broj telefona.

Svi koji nisu u mogućnosti da pošalju mejl, mogu kontaktirati organizatore putem telefona na broj 023 772 222 ili 060 068 6 086. Radionice će biti u Svečanoj sali opštine Novi Bečej.

 Izvor:RTV

Možda te još zanima:

.

Dvadeseta Mikrofonija: Dve "tvrde" pank večeri

Ovog proleća se u Bečeju održavaju dva zanimljiva festivala - "Mikrofonija" i "Iluzije slobode". Pored odličnih pank svirki, posetioci će…

.

Stajanje u autobusima između zakona i realnosti

Većina studenata koji nisu iz Novog Sada praznični vikend iskoristila je za putovanje kući. Tih dana se u autobusima koji…

.

"Iluzije slobode" u subotu u Novom Bečeju

Ovogodišnji festival "Iluzije slobode" biće održan u dvorištu bioskopa u Novom Bečeju, u subotu 18.maja, najavili su organizatori. Na četvrtim…

.

"Iluzije slobode" u subotu u Novom Bečeju

Treće izdanje festivala Iluzije slobode biće održano u centru Novog Bečeja u subotu 26. maja. Kako najavljuju organizatori, u dvorištu novobečejskog bioskopa…

.

Jezik ne mora da bude prepreka

Kako biste razgovarali sa nekim ko ne razume vaš jezik, a pritom ne govori ni engleski, koji je odavno u…

.

Kontra fest: Inat je najbolji lek

Siniša Tomić iz grupe mladih ljudi koja pod imenom Mighty mighty bechejs već godinama drži Bečej na mapi mesta za…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo