...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Naučite da upravljate svojom kreativnošću

02.06.2016.

Kako efikasno doprineti svojoj firmi uz pomoć lakšeg upravljanja kreativnošću, tema je neformalnog kursa novootvorene laboratorije ideje na Univerzitetu u Novom Sadu. 

.

Većina zaposlenih vrlo brzo nakon završenog fakulteta stane sa svojim usavršavanjem zbog čega dolazi do stagnacije i na zaposlenom mestu. Kako bi se i zaposlenima pružila dodatna edukacija i prostor za napredovanje u firmi, IdeaLab će organizovati dva treninga na temu upravljanja kreativnošću. Osim zaposlenih, treninzi su otvoreni i za one koji su nezaposleni, a tek su završili fakultet.

Trening ima za cilj da polaznike nauči kako da kreativne načine razmišljanja iskoriste na svom radnom mestu i u svojoj radnoj organizaciji, kaže predavač na ovom kursu, docent Petar Vrgović.

"Svaki zaposleni ima kreativne potencijale ali ih većina ne koristi i ne razmišlja kako da doprinese organizaciji u kojoj radi. Zaposleni će na ovom treningu moći da nauče kako da koriste tehnike rešavanja problema na neki bolji i efikasniji način", rekao je Vrgović.

Na raspolaganju su dva termina za trening, a prijave traju do ponedeljka 6. juna. Trening će biti održan 8. i 9. juna od 16 do 21 čas u prostoriji u ispod studentskog doma Bajić. Mesta ima za 15 učesnika, a zaintersovanost je već velika. Prijave se nalaze na sajtu idealab.rs. Treninzi se realizuju u okviru Tempus projekta. 

 

N.Š.

 

 

 

 

Možda te još zanima:

.

Bolji i drugačiji digitalni detoks

Može li se i kako održati dvodnevni događaj po "zero waste" protokolu i šta je potrebno za digitalni detoks, glavne…

.

Treba izmisliti novu reč za onlajn pozorište

Isidora Vlček (24) je rođena u Novom Sadu, gde je i završila glumu na Akademiji umetnosti. Igra u nekoliko predstava…

.

Klot frket u moderno doba

Nemate pojma šta omladina radi ovih dana i koja su joj interesovanja? Da li ste možda naleteli na mreži na…

.

Kreirajte sopstvene gifove

Ne postoji bolja zabava u dosadnim danima od kvalitetnih gifova. A kada te gifove pravimo sami, može biti samo još…

.

Radionice o preduzetništvu

Аko ste mladi, proaktivni i želite da stvarate svoju priču, odnosno pokrenete posao koji vas ispunjava, pridružite se radionicama o…

.

Letnja škola Festivala pomirenja

Letnja škola u okviru Festivala pomirenja “Dare to reconcile: Building peace on the ruins of history” biće održana od 20.…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo