.
Trenutno
Pokretač
 Studentska emisija
Društvo / Obrazovanje

Mentorski program "Srbija na vezi 3.0"

28.01.2015.

   Rok za prijavu je 28. februar, a sve potrebne informacije mogu se pronaći na sajtu www.edu.iserbia.rs.

.

   Omladinsko udruženje "iSerbia" pokrenulo je treći po redu program onlajn mentorstva "Srbija na vezi 3.0", kojim se povezuju stručnjaci iz dijaspore i mladi profesionalci na početku karijere iz Srbije.

   Trenutno je u toku konkurs za polaznike, koji je otvoren za studente, postdiplomce, istraživače, svršene diplomce i sve mlade koji su na početku karijere (sa manje od 5 godina profesionalnog iskustva u relevantnoj oblasti), starosti do 35 godina.

   Mentorski rad se odvija 1-na-1 ili 2-na-1, putem audio/video konferencija i/ili mejla, zavisno od dogovora svakog mentorskog para i prirode posla, navodi se na sajtu www.edu.iserbia.rs.

   Mentori polaznicima prenose najnovija znanja i prakse iz svoje oblasti, postavljaju im problemske zadatke, savetuju ih po pitanjima karijere, vođenja posla ili naučno-istraživačkog rada te vode kroz proces donošenja odluka.

   Zadatak mentora nije da daje instrukcije i rešava probleme umesto polaznika. Uloga polaznika nije da pasivno sluša i zapisuje. Mentorstvo je dinamičan proces razmene znanja, interaktivnog učenja i savetovanja koje se oblikuje u odnosu na osobe koje u njemu učestvuju.

   Učešće u programu je dobrovoljno i volontersko. Rok za prijavu je 28. februar, a sve potrebne informacije mogu se pronaći na sajtu www.edu.iserbia.rs.

Izvor: RTV

.
Treći seminar alternativnih politika koji nosi naziv "Ekološki aktivizam: mobilizacija, otpor i transformacija" biće održan u…
.
Intervju za posao ume da bude veoma stresna stvar, pogotovo ako nam je prvi put. Odakle početi, šta tačno reći i kojim redom,…
.
Razmena studenata Erazmus+ mnogim studentima pružila je šansu da provedu jedan ili više semestara studirajući u inostranstvu i…
Program
Kalendar događaja
April 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
     
Anketa

Da li podržavate sve stroža pravila za dobijanje vozačke dozvole?