...
ORADIO UŽIVO

Društvo / Obrazovanje

Mentorski program "Srbija na vezi 3.0"

28.01.2015.

   Rok za prijavu je 28. februar, a sve potrebne informacije mogu se pronaći na sajtu www.edu.iserbia.rs.

.

   Omladinsko udruženje "iSerbia" pokrenulo je treći po redu program onlajn mentorstva "Srbija na vezi 3.0", kojim se povezuju stručnjaci iz dijaspore i mladi profesionalci na početku karijere iz Srbije.

   Trenutno je u toku konkurs za polaznike, koji je otvoren za studente, postdiplomce, istraživače, svršene diplomce i sve mlade koji su na početku karijere (sa manje od 5 godina profesionalnog iskustva u relevantnoj oblasti), starosti do 35 godina.

   Mentorski rad se odvija 1-na-1 ili 2-na-1, putem audio/video konferencija i/ili mejla, zavisno od dogovora svakog mentorskog para i prirode posla, navodi se na sajtu www.edu.iserbia.rs.

   Mentori polaznicima prenose najnovija znanja i prakse iz svoje oblasti, postavljaju im problemske zadatke, savetuju ih po pitanjima karijere, vođenja posla ili naučno-istraživačkog rada te vode kroz proces donošenja odluka.

   Zadatak mentora nije da daje instrukcije i rešava probleme umesto polaznika. Uloga polaznika nije da pasivno sluša i zapisuje. Mentorstvo je dinamičan proces razmene znanja, interaktivnog učenja i savetovanja koje se oblikuje u odnosu na osobe koje u njemu učestvuju.

   Učešće u programu je dobrovoljno i volontersko. Rok za prijavu je 28. februar, a sve potrebne informacije mogu se pronaći na sajtu www.edu.iserbia.rs.

Izvor: RTV

Možda te još zanima:

.

Konkurs za Femiksetu

Femix kolektiv otvorio je konkurs za dvanaesto izdanje kompilacije Femikseta, na koji možete da se prijavite do 21. aprila.   

.

Volonteri prirodi po meri

Mladi istraživači Srbije otvaraju konkurs za nagradu “Volonteri prirodi po meri“. Godišnja nagrada za volontere u zaštiti prirode ima za cilj…

.

Konkurs za najbolje studentske radove

Univerzitet u Beogradu je raspisao Konkurs za najbolji naučno-istraživački i stručni rad studenata u 2023. godini.

.

Konkurs za strip autore

Francuski institut u Srbiji, Grad Pančevo, Agencija KomunikArt i Međunarodni centar za strip i ilustraciju (Angulem, Francuska) pokrenuli su program…

.

SKCNS poziva u Omladinski teatar

Studentski kulturni centar Novi Sad otvara konkurs za studente Novosadskog univerziteta i sve mlade od 16 do 30 godina. Ukoliko…

.

Javni poziv za umetnike

Studentski kulturni centar Novi Sad raspisuje javni poziv za umetnike za prijavu projekata i umetničkih radova na osnovu Konkursa za finansiranje…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo