...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Društvo

Konkurs: Oktobarski Urlik mladih

03.10.2015.

Grupa za razvoj kulturnog aktivizma pozvala je sve omladince koji se bave nekim vidom umetnosti, da izlože svoje radove na manifestaciji "Oktobarski UrLik Mladih", koja će biti održana od 24. do 30. oktobra.

.

Ukoliko pišete poeziju, prozu, komponujete, svirate, snimate kratke filmove, izvodite performanse ili se bavite nekim drugim vidom umetnosti možete da predstavite drugima svoj rad putem konkursa "Oktobarski UrLik Mladih".

"Oktobarski UrLik Mladih" je prvenstveno namenjen omladini, ali će organizatori rado primiti i one malo starije koji se osećaju mladim. Događaj će biti održan od 24. do 30. oktobra, u Klein house/social bar & art gallery u Subotici, a otvaranje manifestacije je u 20 časova.

Ulaz je besplatan, a program će odvija uz podršku Kancelarije za mlade Grada Subotice, Biblioteke Grada Subotica i Savremene Galerije Subotica.

Prijave za konkurs možete poslati na urlik.subotica@gmail.com sa naznakom OKTOBARSKI URLIK 2015_ime i prezime. Prijava traje do 15. oktobra, a spisak učesnika će biti objavljen do 18. oktobra. Za prijavu je potrebno poslati tri pesme, kratku priču, muziku koju stvarate ili samo opis ideje za performans. Takođe i kratku biografiju i motivaciono pismo za učešće.

L.K.

Možda te još zanima:

.

Konkurs za studentsko Bijenale scenskog dizajna

Bijenale scenskog dizajna poziva studente ili grupe studenata svih nivoa studija iz Srbije i regiona da konkurišu radovima nastalim u…

.

Konkurs za program #Zeleneideje

Trag fondacija je otvorila konkurs programa Foruma za zelene ideje, a namenjen je udruženim građanima koji žele da primenjuju uspešne poslovne…

.

Konkurs za Femiksetu

Femix kolektiv otvorio je konkurs za dvanaesto izdanje kompilacije Femikseta, na koji možete da se prijavite do 21. aprila.   

.

Volonteri prirodi po meri

Mladi istraživači Srbije otvaraju konkurs za nagradu “Volonteri prirodi po meri“. Godišnja nagrada za volontere u zaštiti prirode ima za cilj…

.

Konkurs za najbolje studentske radove

Univerzitet u Beogradu je raspisao Konkurs za najbolji naučno-istraživački i stručni rad studenata u 2023. godini.

.

Konkurs za strip autore

Francuski institut u Srbiji, Grad Pančevo, Agencija KomunikArt i Međunarodni centar za strip i ilustraciju (Angulem, Francuska) pokrenuli su program…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo