...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Društvo

Javna rasprava: Uzbudljiva godina O radija

12.10.2015.

Uloga Omladinskog radija u Javnom medijskom servisu Vojvodine, njegovo etabliranje kao virtuelnog okupljališta mladih, i budućnost najmlađeg medija na RTV-u bile su teme javne rasprave održane u Skupštini Vojvodine. 

.

Glavna i odgovorna urednica O radija Klara Kranjc predstavila je građanima naš radio-portal, provevši ih kroz uzbudljivu prvu godinu postojanja, u kojoj smo bili deo svih najvažnijih festivala u regionu, prve evropske radijske bitke i večite bitke za nove mlade slušaoce i čitaoce.

Ona je najavila i redizajniran portal O radija koji će pred vama biti sredinom sledećeg meseca, a koji će biti neuporedivo sadržajniji i pratiti svetske trendove u virtuelnoj komunikaciji.

O Omladinskom radiju, ali i Javnom medijskom servisu Vojvodine, te njihovoj važnosti i neophodnosti govorili su: generalni direktor RTV Srđan Mihajlović, zamenica Pokrajinskog sekretara za informisanje Smilja Maksimović, članica Programskog saveta RTV Mirjana Maksimović, a predavanje o javnim servisima održao je profesor Rade Veljanovski.

Javna rasprava deo je zakonske obaveze Javnog servisa Vojvodine i organizovana je šesti put do sada.

Omladinskom radiju je stalo do mišljenja čitalaca i slušalaca pa vas pozivamo da sve sugestije, kritike, ideje i mišljenja o sadržajima našeg programa i portala pošaljete na e-mail: oradio.rtv@gmail.com ili ostavite u našoj Fejsbuk grupi. 

P.K.

Možda te još zanima:

.

Studenti i profesori kritikuju Nacrt zakona o visokom obrazovanju

Uloga menadžera Univerziteta, izbor dekana i broj njihovih mandata te odsustvo modela finansiranja fakulteta kao i mestimično ograničavanje autonomije srpskih…

.

EcoMan 2023: I Oradio u trci za očuvanje prirode

Posle uspešne prve EcoMan trke, koja je održana u septembru prošle godine, udruženje Zeleni Sad odlučilo je da ovaj događaj…

.

Za četvoronožne heroje Novog Sada

Novi Sad je nedavno postao bogatiji za još jedan mural. Ovog puta delo je posvećeno napuštenim psima, a svoje mesto…

.

Elektro zvuk na Oradiju petkom od 22

Nova muzička emisija koja je prošle nedelje krenula na O radiju zove se Floating Sounds, a uređuje je Čaba Horvat.…

.

Jedna Komuna za sve

Da li se i vama čini da u poslednje vreme mala preduzeća imaju tendenciju da privuku druga mala preduzeća, stvarajući…

.

Kezz: Kvalitet vremenom ispliva

Tamaru Ristić Kezz dosad ste sigurno upamtili po glasu i energiji. Pre nekoliko godina započela je svoj muzički put, oduševljavajući publiku…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo