...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Informišite se o studijama u Milanu

12.11.2018.

Mladi zainteresovani za život u Italiji i studiranje iz oblasti komunikacija i menadžmenta, imaće priliku da se malo detaljnije informišu o tome zahvaljujući prezentaciji u Startit Centru u Novom Sadu. Prezentacija će biti održana 14. novembra sa početkom u 19 časova. 

.

International University of Language and Media (IULM) iz Milana poznat je po studijama iz oblasti komunikacija, medija i advertajzinga, a programi su osmišljeni po najsavremenijim standardma. 

Mentori iz tima Via Academica, kao i predstavnik ovog univerziteta preneće posetiocima informacije o tome koji su uslovi za upis na programe na engleskom jeziku, kao i koje su mogućnosti za stipendije i zaposlenje nakon studija.

Master programi namenjeni su studentima koji žele da se bave komunikacijom iz teorijskog aspekta i da steknu menadžerske veštine koje mogu da primene u raznim poslovnim okruženjima.

Neki od master programa koje IULM nudi: jesu Communication for International Relations, Strategic Communication, Food Design and Innovation, Game design I Innovation & Entrepreneurship.

Prezentacija je besplatna, ali je prijava obavezna.

Možda te još zanima:

.

Poveži se sa drugim LinkedIn korisnicima

Događaj nazvan "LinkedIn Local Novi Sad" biće održan u utorak 28. maja od 18 časova u Startit Centru. Cilj događaja…

.

Kako doći do više klijenata na Upworku?

Događaj nazvan "Upwork Huddle" biće održan u subotu 25. maja od 18 časova u Startit centru. Namenjen je svima koji…

.

Kako da učestvujete u gejmingu svog deteta

Festival roditelja gejmera biće održan u subotu 18. maja u StartIt Centru od 11 do 18 časova. To je prvi…

.

Hakaton je šansa za mlade kreativce

Hakaton na temu online učenja u neformalnom obrazovanju biće održan 19. januara u Startit centru u Novom Sadu, u organizaciji…

.

Učestvujte u prvom novosadskom Climathon-u

Prvi novosadski hakaton posvećen klimatskim promenama Climathon počinje u petak, 27. oktobra u 16 časova u Startit centru, a tokom…

.

Besplatna vakcina protiv HPV-a za studente od 19 do 26 godina

Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad obavestio je studente da će u toj ustanovi biti omogućena besplatna vakcinacija za…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo