...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Društvo

Autobus udario u stanicu - žena povređena

04.05.2015.

Autobus na liniji 7a u Novom Sadu udario je u autobusku stanicu kod Merkatora danas nešto pre 16 časova. Jedna žena je povređena.

 

.

Vozač gradskog autobusa na liniji 7a, zbog gužve na stanici, izgubio je kontrolu nad vozilom i bukvalno odvukao nadstrešnicu kod Merkatora, na kojoj je bilo ljudi.

"Pokušao sam da zaobiđem dva vozila ispred, koja su se nepropisno parkirala. Nisam imao dovoljno prostora i zadnjim delom autobusa povukao sam nadstrešnicu", rekao je za O radio vozač autobusa M. K.

Kako se na licu mesta dalo videti, jedna žena doživela je posekotinu na ruci, dok je druga uspela da se skloni na vreme. Putnici u autobusu prošli su bez povreda u ovoj saobraćajnoj nezgodi. Prema svedočenju putnika, u autobusu se jedva i osetio udar, a konstrukcija stanice se raspala kao da je od kartona.

Policija i hitna pomoć stigli su neposredno posle nezgode.

N.Šaru

Možda te još zanima:

.

Na snimanju nastavka filma "Gladijator" povređeno više osoba

Na snimanju nastavka kultnog filma "Gladijator" povređeno je šest osoba koje su bile uključene u produkciju, prenose američki mediji.

.

Kakvu jelku kupiti, pitanje je sad

Svake godine u ovo doba mnoge od nas napadne dilema: da li uneti prirodnu jelku ili uzeti plastičnu, šta je…

.

Dušanovi vrhunski dometi u sportu i nauci

Ovogodišnja "Business run" trka održana je pre par dana u Novom Sadu i donela je mnogo novih učesnika i jednog starog…

.

Business run je trka u kojoj svi pobeđuju

Jedan od najvećih sportskih događaja u novijoj istoriji Novog Sada svakako je bilo Evropsko prvenstvo u planinskom biciklizmu, održano prošle…

.

Uskoro aplikacija WhatsUP business

WhatsApp je ovih dana plasirao aplikaciju nazvanu Business za poslovne subjekte koji bi njome sada trebalo lakše i efikasnije da…

.

Gde sa jelkom posle praznika

Mnoge organizacije svake godine apeluju na nas da kupujemo jelku sa busenom, ali se postavlja pitanje šta sa njom posle…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo