...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Društvo / Aktivizam

Učestvuj u We Make Democracy projektu

05.05.2021.

Klub za osnaživanje mladih 018 (KOM018)  poziva mlade iz Srbije za učešće u projektu "We Make Democracy!’". Poziv je otvoren za mlade koji imaju između 18 i 30 godina i koji su aktivni u nekoj omladinskoj organizaciji.

.

Foto: www.kom018.org.rs

Svi učesnici moraju znati engleski jezik kako bi mogli da prate program. Možete se prijaviti ukoliko ste iz: Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, sa Kosova, Hrvatske, Crne Gore, Severne Makedonije, Slovenije i Švajcarske.

Prioritet će imati učesnici iz grupa koje se suočavaju sa određenim poteškoćama sa ciljem da se okupi najrazličitiji mogući skup ljudi kako bi organizatori bolje mogli da prouče više aspekata uključivanja i isključivanja, kao i oni koji mogu da budu posvećeni projektu u naredne dve godine.

Troškove prevoza pokriva organizator, a možete se prijaviti do 10. maja popunjavanjem online formulara.

Izabrani učesnici će dalje informacije dobiti do 13. maja, a prvi sastanci biće organizovani onlajn 26. i 27. maja 2021. godine.

"We Make Democracy!" ima za cilj da mlade i njihove organizacije kroz adekvatne alate i treninge obuči o značaju poštovanja različitosti, podstiče aktivno učešće građana i da ukaže na značaj inkluzije kroz razmene mladih i omladinskih organizacija iz Švajcarske i iz zemalja Zapadnog Balkana. 

Više informacija o projektu možete pronaći na sajtu organizatora.


Možda te još zanima:

.

Devet godina O radija

Pre devet godina održane su 23. Zimske olimpijske igre. Aleksandar Doba je pre devet godina bio prva osoba u istoriji…

.

EcoMan 2023: I Oradio u trci za očuvanje prirode

Posle uspešne prve EcoMan trke, koja je održana u septembru prošle godine, udruženje Zeleni Sad odlučilo je da ovaj događaj…

.

Zoom kafica o karijeri u HR-u

Ako te zanima karijera u HR-u, a ne znaš šta sve ona tačno podrazumeva, ili ako te zanima šta radi…

.

Vibro-akustičko inženjerstvo - novi master program

Univerzitet u Novom Sadu, prvi na ovim prostorima, otvara master program za vibro-akustičko inženjerstvo.U okviru ovog programa možete se opredeliti…

.

Prijavi se na BASF Innovation Hub

Prijave za konkurs iz oblasti održivog razvoja BASF Innovation Hub otvorene su do 30. septembra u ponoć.

.

Amazon protiv lažnih ocena

Amazon je blokirao oko 3.000 online prodavaca koji su povezani sa 600 kineskih elektronskih brendova. Amazon navodi da to nije anti-kineska…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo