Lifestyle / Kuhinja
Bolonjeze od juče
Ako kažemo da su u pitanju špageti bolonjeze, verovatno ćemo slagati, tako da ostajemo pri imenu pašta šuta.
Brza i laka bela čorba
Ukoliko nemate puno vremena, a želeli biste da ipak srknete nešto toplo i ukusno, imamo čorbu idealnu za vas.
Može jedan sendvič?
Šta lepše zimi greje od ugljenih hidrata u enormnim količinama? Malo toga. Zato smo odlučili da vas ugrejemo vrhunskim hedonizmom.…
Karfiol zapečen sa sirom
Hladno vreme zahteva drastične mere i planove kako preživeti zimu, a kako bolje zagrejati telo i dušu nego hranom. Recept…
Edukativna predavanja o piću u okviru festivala SpiritEXPO
U ambijentu Kulturne stanice Svilara na Podbari, udruženje Spirit Pannonian organizuje premijerni festival SpiritExpo 1. novembra od 18h, sa specifičnom…
GourmAna: Ljubav ka hrani mi je u DNK
Kada na hranu gledate kao na člana porodice, a ne kao na nužno zlo, onda je jasno da ste zapatili…
Šta ćemo jesti: Zeleno žuti omlet
Jaja, spanać i sir. Toliko jednostavno, a kada se pomeša dobijete kombinaciju zbog koje vam nije jasno zašto to ne…
Njegovo Visočanstvo: Kokos Svemogući
Ako do sada niste imali dovoljnu motivaciju da se pomučite kako bi otvorili ovu ukusnu egzotičnu voćku, možda će vam…
Šta ćemo jesti: Flekice s kupusom
Možda ne deluje kao nešto što bi izašlo iz kuhinje Džejmija Olivera, ali da ga zna, garantovano bi i on…
Šta ćemo jesti: Jajca i krompira
Da je dijeta osoba, zbog sledećeg recepta bi čupala kosu sa glave i pitala se "Zašto? Zaštooooo?".
Anketa
U kojoj formi najčešće pratite Oradio?